De Fotoshoot Experience

Vier de liefde voor jezelf met een portret experience

'Ik heb alleen nog een reden nodig'

'Ik heb alleen nog een reden nodig'

Misschien voelt het alsof een portret- of boudoir-experience een reden nodig heeft. Een mijlpaal, iets speciaals om te vieren. Sommige van onze klanten komen binnen met een reden. De rest komt met een doel.

Om zichzelf te verwennen. Om zichzelf met andere ogen te zien. Om zich mooi te voelen. Om weer van zichzelf te houden. Om zichzelf te trakteren. Om herinneringen vast te leggen die niet zullen wachten. Om de meest waanzinnige portretten te hebben. Om een nalatenschap door te geven. Om hun levensreis te vieren.
Om de vrouw te vieren die ze zijn geworden.

Laat ons je helpen versteld te staan van jezelf. Het zal de manier waarop je naar jezelf kijkt veranderen.

Hoe werkt het?

We begeleiden je stap voor stap; van kennismakingsgesprek tot het overhandigen van jouw geweldige portretten. We zorgen dat je je prachtig en zelfverzekerd voelt en op je mooist gefotografeerd wordt, in een omgeving waarin je je comfortabel en empowered voelt. Jouw portretten krijgen een unieke en tijdloze magazine-style look, klaar om als persoonlijke kunstwerken jouw muren te sieren. Je verlaat de studio met een confidence-boost en waardevolle herinneringen voor altijd!

01.

Style & Design Call

We bespreken alle details van jouw sessie; van styling tot haar- en make-up inspiratie, tot de sfeer en uitstraling van jouw portretten, zodat jouw shoot helemaal op jouw wensen is afgestemd!

03.

De Viewingsessie

Dit is hét moment om jouw prachtige portretten te bekijken en te kiezen, en producten te bestellen. Wij bieden de allermooiste kwaliteit handmade foto-boxen en Wall art. Er is geen minimale afname, wat je bestelt is helemaal aan jou. (maar wees voorbereid dat je al je portretten zult willen!)

02.

De Dag

Jouw dag begint met een verwensessie van make up& haarstyling. Zo ga je alvast ontspannen en vol zelfvertrouwen de shoot in.
Geen idee hoe je moet poseren? No worries! Tijdens jouw sessie coach ik je met iedere pose zodat je je comfortabel en zelfverzekerd kunt voelen tijdens jouw fotoshoot-ervaring.

04.

Ophaalmoment

Een geweldig en bijzonder moment; het tastbare eindresultaat nu echt te zien en te voelen. Als persoonlijk kunst voor aan de muur, in een album of print-collectie. Een dagelijkse reminder hoe prachtig en waardevol je bent. Celebrate you!

ervaringen

about-ervaringen-wenda-koopmans-2
Toen Wenda mij tussentijds wat beelden liet zien was ik oprecht verbaasd..ik zag mezelf door andere ogen. Tegen iedereen zou ik willen zeggen: gun jezelf dit! Het is niet ‘slechts’ een shoot voor mooie plaatjes, het is een manier om opnieuw van jezelf te houden en jezelf eens, letterlijk, door de lens van een ander te zien.
Judith
about-ervaringen-wenda-koopmans-1
Je belandt bij Wenda in een warm bad. We hadden met z’n drietjes, ook met visagiste Sandra erbij, een hele fijne en positieve energie. Echt women-power van vrouwen die samen iets moois maken. Dat vond ik heerlijk en ondersteunend om mee te maken! Ik vond het TOP en heb een heerlijke middag gehad.
Suzanne
about-ervaringen-wenda-koopmans-4
Het is wel een boost voor je zelfvertrouwen om jezelf zo 'model-like' op foto's terug te zien. Ook al gaat het niet om het uiterlijk, het doet zeker iets met je. Na een moeilijke periode waren alle tijd en aandacht heel fijn. Deze dag was een cadeautje voor mezelf. En het resultaat is een cadeautje voor mijn mannen.
Daniëlle
about-ervaringen-wenda-koopmans-10
Ik ben niet iemand die graag op de voorgrond treed. Maar alles was geweldig van binnenkomst tot het weggaan! Toch ook spannend om de foto’s te komen bekijken. Maar alles klopte. Ik kijk er op een andere manier door naar mijzelf. Een aanrader voor een super-ervaring en een prachtige fotoshoot!
Francesca
about-ervaringen-wenda-koopmans-7
Ik vind het altijd lastig om op de foto te gaan, en ook om mezelf terug te zien op foto's. Hoe anders was het bij de shoot! Ik heb het zo’n positieve en leuke dag gevonden. Jullie waren erg lief en stelden me echt op mijn gemak. Ik dacht, ben ik dat echt..? Ik bekijk de foto’s regelmatig. Ze zijn zo mooi geworden!
Caroline
about-ervaringen-wenda-koopmans-11
Het was best even uit m’n comfortzone, maar de dag was van binnenkomst tot vertrek een warm bad. Ik ben meestal degene die de foto’s maakt dus sta weinig op foto’s, en vind mijzelf ook niet fotogeniek. Zo mooi om dan als eindresultaat foto's van jezelf te zien waarvan je nooit gedacht had dat je zo op de foto zou kunnen staan.
Conny
about-ervaringen-wenda-koopmans-5
Dit was echt een cadeautje voor mezelf. Het was bijzonder om een hele ochtend zo in de watten gelegd te worden. Na een nare periode ben ik weer blij met wie ik ben. Dat is terug te zien in de foto’s en de shoot heeft daar ook zeker aan bijgedragen! Ik ben blij met de mooie foto’s die een mooie krachtige vrouw laten zien.
Mirjam

Wall Art

KUNST VAN JEZELF OM TROTS OP TE ZIJN

Het is ons doel om portretten te maken die niet alleen je schoonheid laten zien, maar ook je kracht. Na verloop van tijd zullen de portretten alleen nog maar meer waarde voor je hebben. Wall Art is een geweldige manier om JOU te vieren en jezelf kracht bij te zetten. Het herinnert je eraan hoe mooi en waardevol je bent. En af en toe kunnen we net die aanmoediging gebruiken om dat zelf (weer) te zien!

De Studio

Laat de alledaagse drukte van je afglijden wanneer we je verwelkomen in de studio, en je met een lekkere kop koffie of thee plaatsneemt in de visagie-stoel. Relax en enjoy! Je bent in goede handen. De fijne ruimte, de ontspannen en gezellige sfeer en alle aandacht voor jou zorgen er voor dat je je al snel op je gemak zult voelen. Dit is jóuw dag. Geniet van het proces. It’s your time to shine!

De Fotograaf

It's your time to shine

Ik heb alle excuses gehoord: Ik ben te curvy, te oud, niet fotogeniek. Jij bent mooi zoals je bent! Je hoeft het alleen nog maar te zien. Het is mijn doel en passie je dit te laten zien door mijn lens. Ik wil je laten zien dat je het waard bent om gezien te worden en prachtige foto’s van jezelf te hebben, nu op dit moment in je leven. Het is een moment voor jou om jezelf weer te ZIEN en jouw innerbeauty en -kracht te laten stralen. Een empowering ervaring waardoor je jezelf in een heel nieuw licht gaat zien.

Ik hoop je gauw te ontmoeten en samen de mooiste foto’s te maken die je van jezelf gezien hebt.  It’s your time to shine!

FAQ

Veelgestelde vragen over de portret-experience

  1. Een persoonlijk gesprek om je beter te leren kennen en je voor te bereiden op jouw fotoshoot-experience
  2. Een professionele hairstyling& make-up sessie afgestemd op jouw wensen, om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te brengen
  3. Een onvergetelijke portret-experience in het comfort van de studio, met begeleiding in poses, meerdere kledingwissels en gebruik van onze studio-garderobe
  4. Een persoonlijke viewing-sessie om jouw prachtige portretten op groot scherm te bekijken en te kiezen. Wat je bestelt is helemaal aan jou, je neemt alleen de portretten waar jij verliefd op bent!

Ik raad aan om 2 maanden vooruit te boeken. Hoe eerder hoe beter, vooral als je de eindproducten als cadeau wilt gebruiken.

Alles waar jij je fijn en mooi in voelt! Aangezien elke fotosessie en iedereen anders is, hebben we van tevoren een persoonlijke style&design call om jouw ideeën en wensen te bespreken. Hierdoor weet je precies wat je mee kunt nemen op de dag van jouw shoot. Van casual(-chique) tot glamour of boudoir. Je hebt meer in je eigen kast dan je denkt! Ook heb je toegang tot de studiogarderobe met items als bodysuits en glamorous jurken.

Niet fotogeniek bestaat niet bij ons! De meeste vrouwen die je op mijn foto’s ziet hebben nooit eerder een fotoshoot gedaan. En veel van hen dachten ook dat ze niet mooi op foto’s zouden kunnen staan. Vaak zijn we zelf onze eigen grootste criticus, maar jij bent mooi zoals je bent. Geloof me, je bent in goede handen! Tijdens de shoot begeleid ik je in poses en expressie, met je favoriete muziek op de achtergrond terwijl de ventilator door je haren blaast en voilà, jouw eigen artwork is in de maak!

Iedere leeftijd is prachtig! En iedere vrouw verdient het om zichzelf te vieren en deze portret-ervaring te beleven. Je bent het waard gezien en gefotografeerd te worden, juist op dit moment in je leven. Ik fotografeerde 50 geweldige vrouwen boven de 50 voor het 50+&Fabulous Project, en inmiddels zijn we gestart met een nieuwe serie van 50 Fabulous ladies! (Bekijk het hier!)  Leeftijd is maar een getal. It’s your time to shine!

Gemiddeld doen we 3 tot 5 looks. Tijdens de style&design call zullen we het beste aantal looks voor jouw sessie bepalen op basis van jouw voorkeuren en de tijd in de studio.

Een boudoirshoot gaat erom jezelf te vieren en in jouw eigen kracht te stappen. Het is vrouwelijk, krachtig en empowering. De stijl van onze boudoir-experience is dan ook altijd stijlvol en classy. Natuurlijk kan dat met een mooie lingerie-set maar er zijn ook genoeg andere opties, zoals een klassiek wit overhemd of basic t-shirt met blote benen, een mooie body, een oversize off-shoulder trui, een kimono. Soms wordt ook gekozen voor bedekt of artistiek naakt (bijv. d.m.v. een doek of door subtiele lichtval).  Het belangrijkste is waar jij je prettig bij voelt en mooi in voelt!

Wij nemen altijd contact op om alles rondom jouw portet-experience door te spreken inclusief de kosten. (deze zijn afhankelijk van de wensen die je hebt) Om de datum te reserveren worden bij het boeken de sessie-kosten volledig voldaan.

Een portret-experience is een investering die een leven lang meegaat. We werken met klanten met verschillende budgetten. We bieden daarom de mogelijkheid aan voor een betalingsplan waarmee je jouw producten gespreid kunt betalen.

De fotoshoots vinden plaats van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00uur. Op een beperkt aantal zaterdagen kan een Premium experience geboekt worden (de Premium experience is inclusief Wall art + jouw mooiste Print collectie) Op zondag zijn wij gesloten.

Onze studio bevindt zich in Aalsmeer. Wij ontvangen klanten uit het hele land en soms ook uit het buitenland. Hoe leuk is het om er een nachtje weg van te maken wanneer je van ver komt! We kunnen je adviseren over een overnachting in de buurt.

Wij bieden gepersonaliseerde Wall art in verschillende hoogwaardige materialen en uitvoeringen, prachtige op maat gemaakte albums en luxe bewaarboxen; een bijzondere ‘schatkist’ gevuld met jouw portretten. Alle producten zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit en zijn handvervaardigd in o.a Italië. Tijdens de viewingsessie helpen we je de beste optie te kiezen die past bij je voorkeuren en budget.

Hoewel ik geen digitale pakketten heb, begrijp ik natuurlijk dat je graag de digitale bestanden ontvangt. Bij ieder portret dat je bestelt (als Wall art, in een album of Print-collectie) ontvang je de bijbehorende digitale foto.

Natuurlijk, vier de speciale relaties in je leven! Boek een dubbele experience met degene van wie je houdt (extra kosten kunnen van toepasing zijn) bijv. je dochter, zoon, moeder, partner, best friend, of laat diegene aan het eind van jouw shoot erbij komen. 

De sessie-kosten zijn niet-restitueerbaar, verschuiven van de datum is wel mogelijk. Zie voor de voorwaarden de Algemene voorwaarden op onze website.

Na ontvangst van de betaling is de levertijd van de producten maximaal 8 weken, afhankelijk van het type product.

Geweldig dat je de stap zet om jezelf te vieren! Je kunt ons mailen via info@wendakoopmans.com of volg eenvoudig deze link om ons te laten weten dat je geïnteresseerd bent. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op!

Boek een kennismakingsgesprek

Geweldig dat je de stap neemt om jezelf te vieren! Hoe droom jij ervan gefotografeerd te worden? Wij zijn benieuwd naar jou!

Deze site gebruikt cookies. Door op ‘accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons Privacybeleid.  Het is aanbevolen voor een goed werkende website om op accepteren en doorgaan te klikken.